TATTOO at Bojana Tattoo & Piercing

Never settle! Kupio sam novi telefon. No, ovo nije text o njemu, vec uz logo ovog brenda ide i ova recenica, koja mi je nekako "legla".  U zadnje vrijeme se i sam vodim ovim sloganom, u potpunosti. Mozda me je pratio i cijeli zivot, samo ga sada zivim u punom intezitetu. Sloboda je misija. Radeci ono sto volis, znaci da jednim dijelom zivis ovu misiju. Volis i bivas voljen, porodica, prijatelji....sve su cinioci te misije.  Moj posao je da budem slobodan. Da imam izbor. Daje mi mogucnost da budem na nekim nevjerovatnim mjestima, sa nekim nevjerovatno sjajnim ljudima. Upoznajem profesionalce iz raznih oblasti. Nije oduvijek tako bilo. Misija je isla drugim putem. Sada sam tu. U misiji. Zivim je svaki dan. Svaki tren. 

XT2A0492.jpg

Pozelio sam i zelim da bude uz mene uvijek. Bukvalno. Tako sam poceo da razmisljam da je istetoviram. Samo, nisam imao ideju kako. Nakon duzeg razmisljanja odlucio sam da sebe istetoviram. Jer, ja sam misija, samom sebi. Ja sam covjek sa fotoaparatom u glavi. Tako je. Istina. Istetoviracu istinu.  
 

XT2A0479.jpg

Sada je samo trebalo naci dobrog tattoo majstora. Pozvao sam prijatelja. Dobio sam predlog, preporuku. Nasao sam ....BOJANU. Sta reci o Bojani. Ona je u misiji. Profesionalac. U ljubavi sa svojim poslom. Njen salon je na jednom od najljepsih mjesta u Podgorici. Staroj, dobroj, varosi. Sa pogledom na Moracu. Blizu Skalina, gdje su se mnogima po prvi put desavale nejverovatne stvari. Blizu Boe, Scene, kuce Milacica.....istorija. Malo dvoriste staropodgorickog duha. Unutra toplo. Zivo. Uredno i pedantno. Bojana slusa dobru muziku. Brzo sam stekao jak utisak da je kolicina ljubavi prema poslu koji radi, nemjerljiva. Ona pjevusi dok radi. Nisam osjetio ni najmanje peckanje. Dobro, mozda malo....ali ne vrijedno pomena. Ona ima najbolje preparate i svojim klijentima omogucava lijepo iskustvo tetoviranja. Nevjerovatno je pedantna.  Profesionalac. 

XT2A0524.jpg

Nakon dva sata, koji su protekli u prijatnom caskanju, i uz dobru muziku, ja, na tetovazi sam bio zavrsen. Dobio sam tattoo, bolji nego sto sam zelio Izraz Bojaninog lica, nakon zadovoljnog izraza mojeg lica, je govorio vise od rijeci. Njena misija se dopunila. Dopunila srecom. Dala mi je par savjeta kako da u nekoliko narednih dana brinem o svijezoj tetovazi, sto sam i uradio. Sve je, nakon par dana postalo savrseno. 
Bojana zna. Profesionalac. U misiji. 
 

Hvala ti!

 

XT2A0546.jpg
Nikola Novovic